Dag van de techniek Oss

Ontdek wat je allemaal kan met techniek

De wereld van techniek ontdekken op de Dag van de Techniek in Oss!


In cijfers
4000 bezoekers
1500 kinderen
59 organisaties
5e editie

Ontdek wat je allemaal kan met techniek

De Dag van de Techniek in Oss is een jaarlijks evenement om kinderen in contact te brengen met de wereld van technologie. Het is de dag ter afsluiting van de Week van de Techniek. Het is een samenwerking tussen 59 deelnemende bedrijven, onderwijsinstellingen, de initiatiefnemer OIK community en gastheer Dome-X.  Het evenement biedt unieke workshops en activiteiten om kinderen te inspireren en hun interesse in techniek & technologie te stimuleren.

SpaceBuzz

Gedurende de hele dag was Dome-X bruisend van activiteit en creativiteit. Dit jaar waren we extra enthousiast door de aanwezigheid van de SpaceBuzz, een adembenemende ervaring die je meeneemt op een spannend avontuur. Stap aan boord samen met je hele familie en verken de wonderen van het heelal en de invloed van technologie opeen interactieve en meeslepende manier.

Activiteiten

De Dag van de Techniek in Oss was weer dé gelegenheid om hands-on te leren en ontdekken. Of je nu geïnteresseerd bent in robotica, duurzame energie, 3D-printen, lassen, bouwen, schilderen, elektronica, autotechniek, virtual reality of heel wat anders, er is voor iedereen iets te beleven.

Aantallen

Bijna 4000 enthousiaste mensen hebben de weg naar het evenement gevonden. Dit is exclusief deelnemende bedrijven, onderwijsinstellingen, organisaties, medewerkers en alle hulptroepen die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Het was geweldig om al die lachende gezichten te zien en te merken hoeveel plezier iedereen had. Techniek ontdekkenen samen op avontuur. Volgens ons is dit wederom gelukt!