Leef je leven.

“Ik heb een superleuk leven! Dat komt zeker ook door het werk wat ik nu doe.” Natascha is wijnadviseur bij Van Helden. Dit werk doet ze nu drie jaar. Daarvoor werkte ze in een hele andere branche. Als wijnliefhebber kwam ze regelmatig in de winkel bij Ronald van Helden en deed ze mee aan proeverijen. “Als je zo’n beetje op de helft van je werkende leven bent, dan wil je voor wat nog komt iets leuks gaan doen. Ronald adviseerde mij altijd in de allermooiste wijnen en dat wilde ik zelf ook kunnen. Hij is de juiste persoon mij op weg te helpen, de juiste motivator.” Het werk heeft haar relaxter en vrolijker gemaakt, vindt Natascha.

"De balans met privé is ook veel beter. Ik heb een dochter met een meervoudige handicap. De manier waarop zij met een glimlach zonder enige filter de wereld in kijkt. Dat zet mij altijd weer even terug op mijn plek. Doe niet zo moeilijk. Leef je leven en pak aan wat er op je pad komt.”

Ronald: “Natascha is bevlogen en super enthousiast over het vak. Als ik potentie zie, dan wil ik dat er graag zorgen dat het verder groeit.” Het bedrijf is succesvol als de werknemers dat ook zijn, stelt hij. “Het is een samenspel en een wisselwerking. Iedereen kan met ideeën komen, maar belangrijk is dat je mensen meekrijgt in het bedrijf en dat ze plezier hebben en houden in wat ze doen. Je mensen, je team, iedereen is uniek dus zet ze in op hun kracht. ”

Mijn succes
Leef je leven.
Mijn trots
Leef je leven.